Két fordulóval a vége előtt biztos, hogy a tabella élén végez az U15

A srácok ezúttal a Kiskunfélegyházát múlták felül

Az U15-ös regionális bajnokság dél-keleti csoportjának alsóházában veretlenül áll csapatunk. Bende Csaba tanítványai remeklésüket a hétvégén is folytatták. Ezúttal a Kiskunfélegyháza otthonában léptek pályára, és mindkét félidőben két gólt rúgtak, egyet sem kaptak. A 4–0-s sikerrel eldőlt, hogy a mieink biztosan az alsóház élén fogják zárni a bajnokságot, noha még két forduló hátravan a bajnokságból.  

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – Az egész mérkőzésen fölényben játszottunk, de mégis a védekezésünket emelném ki, hiszen az ellenfél gyors támadóit teljesen kikapcsoltuk a játékból és szinte hiba nélkül játszottunk hátul. Többször nagyszerűen építkeztünk, bátran, kombinatívan futballoztunk. A támadójátékunk is veszélyes volt, góljaink mellett több nagyobb lehetőséget is kihagytunk. A győzelemmel eldőlt, hogy két fordulóval a vége előtt már biztosan az alsóház élén végzünk és ezzel a minimális célkitűzést teljesítettük. A nagyszerű teljesítményhez gratulálok a csapatomnak!

Kiskunfélegyháza – Mercedes KLC 0–4 (0–2)

MLSZ Regionális U15 Alap Délkeleti csoport Alsóház 8. forduló
2024. május 12.
Kiskunfélegyháza

A KLC összeállítása: Dóri – Pálfy, Rafael, Raskó (Csordás 62.), Makai, Brútyó, Kothencz (Kovács K. 50.), Szivák (Bajnóczi 65.), Jakab, Szabó M., Rimóczi.

Gólszerzők: Szivák Péter Bálint (25.), Makai Sándor Bendegúz (31.), Szabó Márton Kristóf (64., 73.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu