Ezúttal kifelé pattantak a labdák, alulmaradt az U12-es fiú gárda

Nagyot küzdöttek a srácok

Az U12-es regionális bajnokság alsóházi rájátszásának 9. fordulójában az ESMTK-t fogadták a mieink. A legutóbbi mérkőzésen sajnos 9-0-ra kikaptunk a KISE csapatától, ám előtte 4-3-ra nyertünk a Nagykáta, így a hullámzó teljesítményt látva bizakodhattunk abban, hátha ezúttal újra kijön a lépés. A szerencsével viszont kissé hadilábon álltunk, hiába volt több helyzetünk is, az ESMTK 4-1-re megnyerte a találkozót.  

Kovács András vezetőedző értékelése: – Az előző heti KISE elleni kilátástalan játék után egyik célunk azt volt, hogy próbáljunk elindulni felfele a gödörből. Ez részben sikerült is a hasonló erőt képviselő ESMTK ellen. Volt több pozitív teljesítmény, de sok hiba párosult mellette a játékunkban. A helyzeteinket kihagytuk, ma a kapufáról is kipattant a labda, ellenfelünknek könnyedén ajándékoztunk lehetőségeket a gólszerzésre, amelyeket ki is használtak. Gratulálok ellenfelünknek, a szülői B-középnek köszönjük a szurkolást!

Mercedes-Kecskeméti LC – ESMTK 1–4

MLSZ regionális U12 alap Közép A csoport alsóház 9. forduló
2024. május 19.
Kecskemét

A KLC összeállítása: Kovács László Krisztofer – Solymosi Noel Levente, Kunos Benedek, Kovács Balázs Imre, Fazekas Benedek, Tatár Barnabás, Kovács Krisztián, Keresztesi Zoltán, Bernard Máté. Csere: Olajos Máté, Bence Kornél, Olajos Bence, Horváth Sándor Ferenc, Cséplő Zétény.

Gólszerzőnk: Bernard Máté

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu