13 gólt lőtt az U13

A csapat legnagyobb győzeleme

Vasárnap a Nagykáta csapatát fogadta U13-as csapatunk a bajnokság 7. fordulójában. A mieink számítottak a találkozó esélyesének, és ezt már az első perctől kezdve bizonyították is. Az első félidőben 4, a másik játékrészben 9 gólt szereztek, és nagyon magabiztos győzelmet arattak.

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – Nagyarányú győzelmet sikerült elérnünk, amit teljes mértékben megérdemeltek a fiúk. Hétről-hétre fegyelmezetten dolgoznak, végre egyre gyakrabban térül meg a befektetett munkánk eredmények tekintetében is. A játék képével is meg vagyok elégedve, az összes játékfázisban domináltunk, szinte lehetőséget sem hagytunk az ellenfelünknek. Amire még büszke vagyok, hogy a srácokat nem vitte el a hév, ami gyakran előfordul azokon a mérkőzéseken, ahol ekkora a különbség a csapatok között, mi azonban önzetlenül próbáltunk játszani 10-0-nál is, ezt mutatja az is, hogy 6 mezőnyjátékosunk osztozott a 13 lőtt gólunkon! Ezúton szeretnék még egyszer gratulálni a játékosaimnak, az eddigi legnagyobb arányú győzelmünkhöz, haladunk tovább a kitűzött céljaink felé!  

Mercedes KLC – Nagykáta SE 13–0 (4–0)

A KLC összeállítása: Virág Géza – Polgár Levente, Kovács Martin, Tari Tivadar – Horváth Szilárd, Borsos Hunor – Csikai Vendel, Gál János, Téti Zsombor.
Csereként pályára lépett: Méhes Lajos, Fülöp Ákos

Gólszerzők: Csikai (5), Gál (2), Horváth (2), Fülöp (2), Téti, Polgár

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu