Vereséggel búcsúztatta az évet felnőtt csapatunk

A Tiszakécske II. egy góllal jobbnak bizonyult

A 3. fordulóból elmaradt, most szombaton bepótolt mérkőzés volt az utolsó felnőtt csapatunk számára 2023-ban. A mieink a forduló előtt 3 ponttal többet gyűjtöttek be, mint a tavalyi szezonban ilyenkor, így sikeresnek mondható a mögöttünk hagyott félszezon.

A cél az volt, hogy a pontszámot még az utolsó találkozón is növeljük, azonban ez sajnos nem jött össze. A Tiszakécske II. sokkal jobban kezdte az összecsapást, már a 4. percben megszerezte a vezetést. A bekapott gól után felébredtünk, de az első játékrészben kialakított helyzeteink nem hoztak gólt. A fordulást követően is többet birtokoltuk a labdát, sokszor beszorítottuk ellenfelünket a kapuja elé, azonban nem jött össze a gólszerzés, így a hazai csapat győzött.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Úgy készültünk, hogy szépen fejezzük be az őszt, és eddigi teljesítményünket jó eredménnyel koronázzuk meg. Sajnos viszont a meccs elején az öltözőben ragadtunk, az első negyedórában dekoncentráltak voltunk. Ennek meg is lett az eredménye, a hazaiak korán megszerezték a vezetést. A bekapott gólunk kérdéses körülmények között született, de ez benne van a labdarúgásban. Ezután felébredtünk, a saját játékunkat játszottuk, több helyzetünk is volt, azonban az ellenfél kapuja előtt rendre rossz döntéseket hoztunk. Látszott, hogy mindkét csapat nagyon akar, sok volt a párharc, ütközés. A második félidőben már sajnos kevésbé tudtuk a saját játékunkat játszani. Hátrányban voltunk, így kénytelenek voltunk menni előre, muszáj volt beszorítanunk ellenfelünket a kapuja elé, de ebből adódtak kontralehetőségek a túloldalon. Veszélyes helyzetet a mezőnyfölényünk ellenére csak a meccs legvégén tudtunk kialakítani, ám ekkor a kécskeiek kapusa bravúrral hárított. Megérdemelten gyűjtötte be a három pontot a házigazda. Sajnos nem tudtuk szépen elbúcsúztatni ezt az évet.

Tiszakécskei LC II. – Kecskeméti LC 1–0 (1–0)

Vármegyei I., 3. fordulóból elmaradt mérkőzés
2023. december 2., 13:00
Tiszakécske Városi Sportcentrum
JV: Sebestyén László (Bán Kristóf Patrik , Apró Ferenc)

A KLC összeállítása: Halasi – Balázs, Récsei (Katona 46.), Pintyi, Varga M., Szabó Sz. (Kurucz 75.), Fekete, Major (Fleig 69.), Selmeci (Ludvigh 69.), Márki, Terbe (Ónodi 46.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu