Továbbjutás a kupában

Kunszálláson nyertünk. 

Elkezdődtek a Megyei Kupa küzdelmei is hét közepén, megye I-es csapatunk a Kunszállás vendégeként lépett pályára. Nagy Lajos együttese végül érvényesítette a papírformát, Bozsik dupljával nyertünk 2-0-ra. 

Kunszállás SE–Kecskeméti LC 0–2 (0–1)

Kunszállás, vezette: Ézsiás Gábor (Krepsz László, Borbényi Miklós Bence)

KSE: Kovács L. – Polgár, Fekete I., Fekete T., Vincze, Szalai, Börönde, Jókai, Kovács G., Pálnok, Ficsór. Cserék: Kertész, Vincze, Papp, Domján. Játékos-edző: Kertész Gábor.

KLC: Kormos – Csordás, Balázs, Bálint, Szűcs, Fekete M., Zsoldos, Kőrös, Kovács D., Kovács D., Módra, Bozsik. Cserék: Tóth A., Kovács Á. Terbe. Edző: Nagy Lajos.

Gól: Bozsik (9., 89.)

Nagy Lajos: – Voltaképpen úgy alakult ez a mérkőzés, ahogy elterveztük. Szerettünk volna az elején gólt szerezni, ez sikerült, szerettünk volna sok mezőnyfölényt kiharcolni és sok helyzetet kidolgozni, ez is sikerült. Csak egy dolog bánt engemet, hogy ismét jobbnál jobb ziccereket hagytunk ki, nem kis létszámban. Ezen mindenképpen javítanunk kell, de ezzel együtt elégedett vagyok a srácokkal, hiszen a célunkat teljesítettünk, tovább jutottunk, ráadásul biztosan hozták a papírformát a szimpatikus, harcos, az utolsó pillanatig küzdő Kunszállás ellen.

Részletes beszámoló ITT! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu