Szűcs gólja döntött, megvan az első tavaszi siker

A Hartát győztük le.

Megye I-es csapatunk a Hartát fogadta a hétvégi fordulóban, ahol nagy esélyünk volt arra, hogy megszerezzük első tavaszi győzelmünket. Harcos és küzdelmes meccsen ez végül sikerült is, Szűcs góljával vertük ellenfelünket.

Szűcs Dominik jegyezte a győztes gólt (archív fotó)

Az első félidőben viszonylag kevés eseményt jegyezhettünk fel a kapuk előtt, a Harta tudott kezdeményezőbb lenni, távoli lövésekig el is jutottak, de ezek kevés veszélyt hordoztak magukban, így a szünetig nem született gól. A második félidőben sem változott sokat a játék képe, de a 69. percben Gaál pazar passzal ugratta ki Szűcsöt, aki ziccerét gólra váltotta és ezzel meg is nyerte a mérkőzést.

KLC – Harta 1-0 (0-0)

Megye I. 16. forduló

KLC: Berta – S. Juhász, Keresztes, Kőrös, Balázs – Patvaros, Mányoki (Csordás 46.), Szűcs (Ónodi 88.) – Gaál (Tóth 81.), Bozsik (Terbe 69.), Szedmák (Varga 57.).

Harta: Pölöskei - Kővári, Orosz, Ivacs, Csehi (Danó 69.), Grecu, Marte, Nagy (Rideg 63.), Kovács, Szalánczi. 

Gól: Szűcs (69.)

Nagy Lajos (KLC): Nagyon örülünk a győzelemnek! Közepes játékkal tudtunk nyerni, sok hibát követtünk el a mezőnyben, de a mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy akármilyen játékkal is, de most már pontokat kell szereznünk. Az pozitív, hogy ezt kapott gól nélkül sikerült hozni, ráadásul a Hartának nagyon kevés lehetősége adódott, ami azt mutatja, hogy a védekezésünk működött. Mindenki nagy akarattal, jó hozzáállással futballozott, ez feltétlen kellett a három ponthoz. Elégedett vagyok az egész csapattal.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu