Nem sikerült jól az örkényi túra

Férfi felnőtt csapatunk kedden edzőmérkőzést játszott a hétvégi kupameccsre hangolva

Az ellenfél a nagyon jó játékerőt képviselő Örkény volt, amely a Pest vármegyei első osztályban szerepel. A találkozón végül 9-2-es vereséget szenvedett csapatunk. A kecskemétiek sportszerűségét mutatja, hogy az első KLC találat után a játékosok és a szakmai stáb is jelezte, hogy szabálytalanság miatt érvénytelenítse a gólt, ám középkezdéssel folytatódott a meccs, így végül hivatalosan két gólt lehetett beírni a vendégek neve mellé.

Az eredmény ugyanakkor a felkészülés ezen fázisában nem fontos. A cél a hétvégi, FK Szeged elleni MOL Magyar Kupa találkozóra való hangolódás volt.

Márton Pál vezetőedző értékelése: – A szombati kupameccs van a fókuszban, éppen ezért választottunk egy kimondottan erős ellenfelet, hogy tét nélkül, de éles helyzetben is meg tudjuk nézni a játékosainkat még a felkészülés jegyében. Sajnos a keddi meccs után az összkép negatív volt. Levonjuk a következtetéseket és a szombati találkozó előtt változtatni fogunk. Az eredmény egyébként nem foglalkoztat, sokkal inkább a látottakkal voltam elégedetlen. Több játékos sem tudta a tőle elvárt szintet hozni, de dolgozunk azon, hogy a problémára megtaláljuk a választ, hogy a továbbiakban mindenkiből ki tudjuk hozni tudása legjavát.

Örkényi SE – Kecskeméti LC 9–2 (5–0)

Felkészülési mérkőzés, Örkényi Sporttelep
2023. augusztus 01., kedd

A KLC összeállítása: Telek – Balázs, Terbe, Márki, Varga M. – Selmeci, Pintyi, Kurucz, Major, Fekete – Bessenyei. Cserék: Fleig, Kovács D., Ludvigh, Ónodi, Schneider, Szabó D., Szabó Sz., Varga G.

A KLC gólszerzői: Szabó Sz. (55.), Varga M. (62.).

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu