Győzelem Tiszakécskén

Idegenben nyertünk. 

Megye I-es férfi csapatunk ezúttal igazi rangadót játszott a Tiszakécske II. vendégeként. A tabella alapján minden esélyünk megvolt a győzelemre, és végül el is hoztuk a három pontot.

Remekül kezdtük a mérkőzést, hiszen már rögtön a 8. percben megszereztük a vezetést Bozsik révén, aki Major kiugratását lőtte a hosszúba (0-1). Az első félidőt a gól után is uraltuk, helyzeteink is voltak, de a szünetig nem változott az eredmény. Szerencsére a második etapot is góllal kezdtük, Major egyéni alakításával növeltük az előnyt (0-2), aki aztán három perccel később egy kipattanót is értékesített. A folytatásban akár büntetőből is növelhettük volna az előnyt, ami azonban kimaradt, a hazaiak szerencsére csak a szépítésre futotta Káli révén.

Tiszakécske II. – Kecskeméti LC 1-3 (0-1)

Megye I. 6. forduló

Tiszakécske: Antal – Domonics, Steklács, Dóka, Káli, István, László, Tóth, Hoffmann (Illés), Szabó (Jelenfi), Holecz

KLC: Berta – Csordás, Balázs, S. Juhász, Varga (Maczelka), Patvaros, Szűcs (Zsoldos), Kőrös, Módra, Bozsik (Szedmák), Major (Tóth)

Gól: Káli (77.) ill. Bozsik (8.), Major (48., 51.)

Nagy Lajos (KLC): Remek támadó focit mutattunk be, végig kontroll alatt tudtuk tartani a mérkőzést és egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Sajnálom, hogy a végén nem tudtuk értékesíteni azt a büntetőt, és azt is, hogy nem tudtuk kapott gól nélkül lehozni a meccset, viszont ennek ellenére büszke vagyok a srácokra, remekül játszott ma mindenki. A Tiszakécskének is szeretnék gratulálni, és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban.

Szerző: Nyitray András (forrás: kesport.hu)