Gólt lőtt a felnőttek között a 17 éves Zábrádi Benjamin!

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk

Az ellenfél a Kiskunfélegyháza volt szerda este. Hazai pályán mérkőztünk meg ellenfelünkkel. Ezt a találkozót úgy fogtuk fel, mint egy főpróbát, ugyanis több előkészületi mérkőzésünk a bajnoki rajtig már nem lesz.

Az összecsapás – ahogyan az eddigiek is – nagyon hasznos volt. Mindkét csapatnak megvoltak a saját momentumai, jobb periódusai. Végül ebből a Kiskunfélegyháza jött ki jobban, amely 3–1-re győzött. A mieinknél a 17 éves Zábrádi Benjamin volt eredményes, aki most lépett pályára második alkalommal a felnőtt csapatban (2023 márciusában egy Tiszakécske II. elleni bajnokin pár percet már játszott). 

Csapatunk legközelebb február 24-én, hazai pályán a Soltvadkert ellen lép pályára 14 órás kezdéssel. A vadkertiek a második, mi a tizedik helyről folytatjuk a bajnokságot.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Utolsó felkészülési mérkőzésünkön a lehető legideálisabb összeállításban léptünk pályára azzal a taktikával, melyet javarészt majd tavasszal is játszani szeretnénk. Az eredmény kivételével nagyon jó visszajelzést kaptunk ebből a mérkőzésből. A találkozó iránymutatást adott számunkra, hogy a bajnoki rajtig hátralévő másfél hétben mire helyezzük a fókuszt. Amit ezen a meccsen láttunk, az az, hogy a Kiskunfélegyháza frissességben és koncentrációban is előttünk jár. Célunk, hogy ezeken a területeken fejlődjünk, és a legjobb állapotban fogadjuk majd február 24-én a Soltvadkertet. Nagyon örömteli számunkra, hogy most is be tudtunk dobni a mélyvízbe egy fiatal játékost, ráadásul Zábrádi Benjamin gólt is lőtt!

Kecskeméti LC – Kiskunfélegyháza 1–3

Felkészülési mérkőzés
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves
2024. február 14., szerda, 18:30

A KLC összeállítása: Halasi – Bessenyei, Fleig, Kele, Major, Márki, Pintyi, Récsei, Schneider, Selmeci, Szabó Sz.
Csere: Zsikla, Domokos, Erdélyi, Kurucz, Ruzsonik, Kecskeméti, Zábrádi.  

Gólszerző: Zábrádi Benjamin

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu