Férfi felnőtt csapatunk gólgazdag győzelmet aratott az első felkészülési meccsén

Kilenc gólig meg sem állt Lakiteleken a KLC

A két csapat szombaton háromszor harminc perces edzőmeccset játszott egymással. Az eddigi kéthetes felkészülés kőkemény edzésekkel telt a kecskemétiek számára, és ez meghozta a gyümölcsét az első felkészülési találkozón, ahol a helyzetkihasználással és az irammal sem volt probléma, ugyanis 9-3-as győzelem lett a vége.

Csapatunk legközelebb kedden Örkényben lép pályára, majd hétvégén már éles bevetés vár rá, hiszen jön a MOL Magyar Kupa első fordulója. Szombaton hazai pályán 16 óra 30 perctől az FK 1899 Szeged lesz az ellenfél.

Márton Pál vezetőedző értékelése: – Két hetes felkészülési periódust zártunk le a lakiteleki mérkőzéssel. Jó pályán, szimpatikus ellenféllel játszhattunk. Célunk az volt, hogy kapjunk visszajelzést arról, hogy hogyan építsük tovább a csapatjátékunkat. Voltak távozóink és érkezőink (ezekről hamarosan tájékoztatjuk majd az érdeklődőket), így új összetételű, de a tavalyihoz hasonló filozófiájú csapatot alakítunk ki. A mérkőzés egyébként háromszor harminc perces volt éppen azért, hogy mindenki pályára léphessen, és több játékost több poszton is bevetettünk. A teljesítménnyel és a hozzáállással elégedett voltam. 

Lakitelek – KLC 3–9 (0–4, 2–5)

A KLC összeállítása: Kormos - Szabó V., Terbe, Márki, Kele - Major, Pintyi, Kurucz - Balázs, Bessenyei, Varga M. Cerék: Fekete A., Kovács D., Ónodi, Schneider, Selmeci, Szabó Sz. Vezetőedző: Márton Pál.

A kecskeméti gólszerzők: Balázs (9., 19.), Varga M. (12.), Major (25.), Selmeci (49.), Fekete A. (74.), Szabó Sz. (34., 83., 90.).
(A hazai csapat az 53., az 56., illetve a 86. percben volt eredményes)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu