Elhoztuk a pontokat Soltvadkertről

A második félidőben szereztük góljainkat.

A Megye I. 10. fordulójában a Soltvadkert vendége volt férfi felnőtt csapatunk. A lapokkal tarkított találkozón végül értékes három ponttal gazdagodtunk idegenben.

Az első félidő teljesen kiegyenlített volt, mindkét együttes egy-egy kapufáig jutott, leginkább a mezőnyjáték dominált. A második játékrész ennél már izgalmasabb volt, rögtön az elején Patvaros okos emelése után sikerült előnyt szerezni (0-1). A Soltvadkert magasabb fokozatra kapcsolt, de ezzel megnyílt a lehetőség a kontrákra, amiből egyet gólra is váltottunk: Patvaros indítása után Szedmák talált a kapuba (0-2).

Soltvadkert – KLC 0-2 (0-0)

Megye I. 10. forduló

KLC: Erdélyi – Csordás, Balázs (78.), Sutus-Juhász, Varga (61.), Patvaros, Szedmák (83.), Szűcs, Kőrös, Módra (14.), Bozsik (73.)

STE: Eifert – Rózsa, Szarka, Tóth, Radics, Pekker, Gillich, Viola, Rimár (77.), Molnár, Kővári

Gól: Patvaros (48.), Szedmák (74.)

sárga lap: Viola (50.), Rózsa (59.), Tóth (80.) ill. Balázs (29.), Sutus-Juhász (49.), Varga (50.), Szedmák (62.)

Nagy Lajos (KLC): Megérdemelt győzelmet arattunk, mivel ellenfelünknél sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, az első félidő eredménye teljesen reális volt. A második játékrészben több helyzetünk volt, ebből kettőt be tudtunk rúgni, ellenfelünk viszont szinte helyzetbe sem tudott kerülni, jól zárt a védelmünk. Dicséret illeti a csapatomat, a Soltvadkert pedig nagyon szimpatikus, sok sikert kívánok nekik. Bizakodva várjuk a rangadókat, erős meccsek várnak ránk a jövő héttől, nem fogunk feltett kézzel felmenni a pályára egyik csapat ellen sem.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu