Kiütöttük a Kiskunhalast

Nem hagytunk esélyt a vendégeknek.

Megye I-es férfi csapatunk a Kiskunhalast fogadta hétvégén, és bizony gólzáporos sikerrel tudtuk megtörni a jeget, hiszen kilencig meg sem álltunk első sikerünk alkalmával.

Már az ötödik percben megszereztük a vezetést, amikor Bozsik lécre tolt szabadrúgása után Major fejelte be a kipattanót (1-0). A 17. percben egy szöglet után növeltük az előnyt, a kapus által kipaskolt labdát S. Juhász emelte vissza a kapuba (2-0). A 26. percben háromra növeltük az előnyt, Csordás ugratta ki Bozsikot, aki belőtte ziccerét. Fordulás után indult csak be igazán a kecskeméti henger, a 48. percben Major ugrott ki Kőrös passzából, és bizony ő sem hibázott (4-0), majd két perccel később Bozsik növlte tovább az előnyt, miután Varga kapusról kijövő lövésére a leggyorsabban eszmélt (5-0). A 60. percben Major kezdett szép szólóba, majd 25-ről hatalmas góllal nyitotta még tovább az ollót (6-0). Szegény Faddi kapus folyamatosan munkában volt, de így is csak két percet kellett várni az újabb gólra, ezúttal Balázs távoli találatát jegyezhettük fel (7-0). Bár negyedórával a vége előtt a szépítés összejött Döbrenteinek, a hajrában még Szedmák és Patvaros is betalált, így alakult ki a 9-1-es végeredmény.

KLC – Kiskunhalas 9-1 (3-0)

Megye I. 5. forduló

KLC: Berta (Erdélyi 65.) – S. Juhász (Stein 65.), Patvaros, Kőrös, Balázs – Maczelka, Csordás – Varga (Tóth 59.), Major, Szűcs (Módra 59.) – Bozsik (Szedmák 65.).

KFC: Faddi – Fenyvesi (Tóth Á. 46), Peic, Gyenizse T., Honfi B., Döbrentei, Ács (Lengyel G. 53.), Fodor, Tóth I. (Pocsai 53.), Honfi D. (Miskei 66.), Gyenizse B. (Sutka 72.).

Gól: Major (5., 48., 60.), S. Juhász (17.), Bozsik (26., 50.), Balázs (63.), Szedmák (76.), Patvaros (89.) ill. Döbrentei (76.)

Nagy Lajos (KLC): Az történt, amire számítottunk, hiszen tudtuk, hogy sok helyzetünk lesz a mai mérkőzésen. A mai napon a labdabirtoklás, helyzetkidolgozás terén is sikerült az ellenfelünk fölé nőnünk. Az eredmény véleményem szerint egyáltalán nem túlzott, ugyanakkor sok sikert kívánok a Kiskunhalasnak, mert öröm volt látni a sok fiatal játékost. Mi is sok fiatallal állunk ki hétről hétre, dolgozunk tovább, a jövő héten ismét szeretnénk nyerni, Tiszakécskén. Egyébként nem játszottunk ma sem jobban, mint az előző három mérkőzésünkön, csak ma sokkal jobb százalékkal használtuk ki az adódó helyzeteinket, mint az előző fordulókban.

Szerző: Nyitray András (fotó és forrás: baon.hu)