Urbán Pál: Erős és jó közösséget alkotunk

Ugyan éppen a Bácsalmás ellen fejeztük be a előző szezont, csapatkapitányunk szerint kár kiindulni abból a találkozóból, csak a jelenre szabad koncentrálniuk. Urbán szerint erős és jó közösséget alkot a jelenlegi Kecskemét, céljaik eléréséhez pedig győzelemmel kell távozniuk.

Urbán

A Bácsalmás ellen fejeztük be a tavaszt, most velük kezdünk. Nem sok idő telt el a két meccs közt, milyen találkozóra számítasz?

Való igaz, hogy az előző szezont ellenük fejeztük be, viszont az már a múlt. Teljes mértékben a jelenre, az idei szezonra és a kitűzött célokra koncentrálunk. Egy teljesen más találkozóra számítok, mint tavasszal. Nehéz mérkőzés lesz, hiszen fontos a jó kezdés. A célok eléréséhez csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Jelentősen átalakult a keret, sokan érkeztek. Milyennek érzed a csapatot?

Azt gondolom, hogy az érkezők nagy erősítést jelentenek a csapat számára. Mindannyian könnyen és gyorsan beilleszkedtek. Egyben van a csapat, nagyon jó az öltözői hangulat, erős és jó közösséget alkotunk.

Többen is megjegyezték, hogy talán a Bács megyei első osztály lesz ezen a szinten a legerősebb az országban. Hogy érzed ezt, milyennek látod a mezőnyt?

A többi megyei bajnokságot annyira nem követem nyomon, de ami a mezőnyt illeti, szerintem 5-6 csapat is harcban lehet a dobogóért. Nekünk viszont nem a többi csapatra, hanem csakis saját magunkra kell koncentrálnunk. Mi a céljainkra figyelünk, az ellenfelek pedig figyeljenek ránk.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu