Magyar Kupa: 16 gólt lőttünk Szabadszálláson

A Kecskeméti LC első idei tétmeccsén tekintélyes különbségű sikerrel vette az akadályt, Szabadszálláson 16-0-ra nyertek a mieink a Magyar Kupában.

Toricska

Toricska lőtte a szezon első gólját

A hazaiak már az elején sejthették, hogy nem róluk fog szólni a találkozó, hiszen több hiányzójuk is volt, így mindösszesen 11-en álltak ki a mérkőzésre. A KLC már az első perctől kezdve mezőnyfölénybe került, kapujához szegezve az ellenfelet. Az első gólra csupán 10 percet kellett várni, ami azért némileg vicces körülmények után született meg. Hajnal beadása pattant fel az ötös környékén egy buckáról, ami a meglepett kapuson átszállva pont Toricskát találta meg. Közel félóra alatt aztán le is rendezte a továbbjutás kérdését csapatunk, Hajnal, Urbán és Petrics is betalált, majd a szünet előtt még Molnár és Farkas is feliratkozott a góllövők közé.

A szabadszállási kapu szinte percenként veszélyben volt szünet után is, Némedi Norbert csapata végig nagy tempóban futballozva igyekezett kiszolgálni az útra kelő drukkereket. A vendégek ugyan helyenként jól állták a sarat, de aztán egy-egy gól után teljesen szétestek, érezhetően fáradtak is. A KLC igazi csapatként működött, a kezdőből csupán egy mezőnyjátékos nem talált be, míg Balog, Nádudvari és Toricska igazi gólversenyt rendeztek, de nem maradt le Nemesvári, Petrics és Kitl se.

Csapatunk így magabiztosan jutott tovább a második körbe, melyet a sorsolást követően augusztus 17-én rendeznek.


Szabadszállás – Kecskeméti LC 0-16 (0-6)

Magyar Kupa, 1. forduló

Szabadszállás: Pasztendorf – Kanizsai, Torgyik, Dézsi, Kürtösi – Ozsváth, Sztakó, Sári, Progli – Márkus, Varga.

KLC: Váczi – Hajnal (S. Juhász 71.), Rozsi, Urbán, Farkas – Molnár (Nemesvári 66.), Kitl, Petrics, Toricska – Balog (Sudár 66.), Nádudvari.

Gól: Toricska (10., 68., 80.), Hajnal (20.), Urbán (22.), Petrics (26., 79.), Farkas (36.), Molnár (37.), Balog (55., 64.), Nádudvari (63., 85., 89.), Nemesvári (77.), Kitl (87.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu