Első edzőmeccsére készül a Kecskeméti LC – beharangozó

Szerdán a Dabast fogadjuk a Széktói Stadionban, mely az idei első edzőmeccse lesz csapatunknak. A mieink rögtön egy magasabb osztályú ellenféllel találkoznak, majd szombaton a szintén megye I-es Szentes vendégei lesznek. Némedi Norbert szerint ennek a két találkozónak a keret formálását kell elsősorban szolgálnia.

KLC

Vezetőedzőnk végig erős csapatokkal szeretett volna találkozni, így az 5 edzőmeccsünkből hármat is NBIII-as ellenféllel vívunk. A Dabas kitűnő éven van túl, hiszen bronzérmet szereztek a Közép csoportban, nem sokkal maradtak le tehát a feljutásról sem. Nyugodtan kimondhatjuk, közel másodosztályú erőt képviselő ellenfélről van szó, melynek keretében több élvonalbeli rutinnal rendelkező játékos is szerepelt. Bárányos Zsolt, vagy a korábbi kecskeméti Zsolnai Róbert neve nem számít ismeretlennek, ahogy a vezetőedzőé, Dajka Lászlóé sem, aki szintén dolgozott korábban lila-fehér sikerekért.

Némedi Norbert ezen a héten elsősorban a keret véglegesítésén szeretne dolgozni, ehhez pedig tökéletes erőfelmérőt biztosít egy NBIII-as, illetve egy megye I-es ellenfél. A kerethez új arcok is érkeztek, őket is jobban megismerheti a szakmai stáb.

„Az első felkészülési meccsekre készülünk a második héten, itt még azért más elvárásaink vannak, mint amilyenek majd a bajnokságban lesznek. A keret kialakításán dolgozunk, több próbajátékos is velünk edz, így elsősorban azt a célt szolgálják ezek a meccsek, hogy minél teljesebb képet kapjunk róluk” – mondta Némedi.

Kecskeméti LC – Dabas FC

Edzőmeccs, Széktói Stadion

2016.07.13. (szerda), 18:00

A belépés ingyenes!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu