A megyei bajnokságok csoportbeosztásai

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, az MLSZ BKMI Versenybizottsága elkészítette a megyei bajnokságok csoportbeosztását, melyet a mai napon tett közzé honlapján. A megye I-II. kiírásában nincs változás, ám az indulók számának következtében, ebben a szezonban ismét négy csoport lesz a megye III-ban.

A megye I. egyetlen helyen változik (ennek okairól bővebben ITT írtunk), idén is 15 csapattal, a Kiskunmajsa helyett a Lajosmizsével startol el a bajnokság.

A megye I. 2016/2017-es mezőnye:

KHTK, Tiszakécske, Kalocsa, Kecskeméti LC, Baja, Kiskunhalas, Kecel, Kiskőrös, Bácsalmás, Kunszállás, Jánoshalma, Akasztó, Soltvadkert, Harta, Lajosmizse. 

megye3

A KLC-KTE SI feljutott a másodosztályba, mivel több megye III-as csapat sem vállalta az indulást. A feltöltési szabályok alkalmazásával így Márton Tiborék a megye II. északi csoportjában kezdhetik a szezont, itt 16 tagja van a mezőnynek.

A megye II. északi csoportjának 2016/2017-es mezőnye

Helvéciai SE, Hetényegyházi SC, Izsáki Sárfehér SE, Jakabszállás KSE, KLC-KTE SI, Sunplast-Kerekegyházi SE, Kiskunfélegyházi HTK II., Kiskunmajsa FC, Lakiteleki TE, Nyárlőrinci LSC, Pálmonostora SE, Szabadszállási SE, Tiszaalpári SE, Duna Aszfalt Tiszakécske VSE II., Városföldi SE, Vasutas SK Kiskunfélegyháza

A további csoportbeosztások ITT érhetőek el az MLSZ BKMI oldalán!

 

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu