Egy pontot szerzett idegenben U19-es csapatunk

Nem született gól

A gyulai Grosics Akadémia otthonában lépett pályára szombaton U19-es csapatunk a regionális kiemelt bajnokság 20. fordulójában. Együttesünk kisebb szerkezetváltáson esett át, és hiába voltak nagy helyzetei, végül gólnélküli döntetlen született a találkozón. A mieink a 14 csapatos bajnokság 7. helyén állnak jelenleg

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Az előző heti vereség után elszántan pályára lépő csapatunk kissé átszervezett rendszerben kezdte a mérkőzést, és az elején érezni lehetett, hogy mindenki keresi a szerkezetben elfoglalt helyét, ezért a játék minősége és dinamikája nem volt megfelelő. Utána már jobbak voltunk ellenfelünknél, de a legnagyobb helyzeteket kihagyva meg kellett elégednünk a döntetlennel. A pálya minősége nagyon rossz volt és nem tette lehetővé a folyamatos játékot, amivel mindkét csapatnak kárt okozott. Nem értem, hogy ellenfelünket miért száműzték a jó gyulai pályáról a katasztrófális állapotú Szákkútira.

Grosics Akadémia FK – Mercedes KLC 0–0

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 20. forduló
Székkutas
2024. április 13.

A KLC összeállítása: Zsikla – Bedics, Pesti (Rácz 70.), Banó, Zoboki, Kecskeméti, Bujdosó, Ruzsonik, Nagy D. (Losonczi 46.), Jánosik, Horvát (Jakab 86.).

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu