Döntetlent játszott, tovább írta veretlen sorozatát női felnőtt csapatunk

Csak kapufáig jutottunk

Vasárnap a némi meglepetésre az előző fordulóban a Kiskőröst legyőző Bugaccal találkozott hazai pályán felnőtt női csapatunk a Vármegyei Női I. 10. fordulójában. A mérkőzés az előzetes számításoknak megfelelően nagyon kiélezett volt. Sok helyzetet alakítottunk ki, közel álltunk a sikerhez, de végül nem született gól a találkozón.

Bár a hatmeccses győzelmi sorozatunk ezzel megszakadt, de a veretlen szériánk nem, ezzel együtt ugyanis már nyolc mérkőzés óta nem találtunk legyőzőre. Listavezető csapatunk emellett még egy fontos sorozatát életben tudta tartani – október eleje és hét összecsapás óta nem kapott gólt!  

A mieinknek ez volt az utolsó hazai mérkőzésük a bajnokságban, az utolsó két fordulóban Kiskőrösre, majd Bajára látogatnak. Jelenleg két pont az előnyünk a kőrösiekkel szemben az élen.

S. Juhász Attila értékelése: – A jó formában lévő bugaci csapatot fogadtuk, így nehéz mérkőzésre számítottam. A csapattal győzelmi sorozatunk folytatását terveztük, mellyel újabb lépést tehettünk volna célunk eléréséhez. A határozottan és jól védekező bugaciakkal szemben, annak ellenére, hogy több gólszerzési lehetőségünk volt, csak kapufáig jutottunk. Ma nem voltunk elég élesek, a hátralévő két mérkőzésen többet kell tennünk a győzelemért!

Kecskeméti LC – Bugac KSE 0–0

Vármegyei Női I. 10. forduló
Kecskemét
2024. április 21.

A KLC összeállítása: Tóth K. – Túri Zs., Túri K., Pallagi (Kalaposné Varga 41.), Berki-Farkas, Ésik, Sándor, Sütő, Csányi (Farkas 76.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu