A Grosics és a TFC ellen folytattuk a szezont

Országos utánpótlás eredmények.

A Mercedes-KLC négy országos bajnokságban szereplő korosztályos csapata is folytatta hétvégén a tavaszi szezont, az U19 és az U17 a Grosics ellen játszott rangadókat, az U15 és az U14 ellenfele a Törökszentmiklós volt.

U19: Grosics Akadémia – Mercedes-KLC 0-1 – jegyzőkönyv

Ozsváth Ferenc: Egy nagyon erős ellenfél ellen játszottunk, a második legtöbb gólt rúgták ebben a bajnokságban. Ezt azért is emelném ki, mert ennek ellenére nagyon feszesen tudtunk védekezni ellenük, az első félidőben két-három helyzetük volt csak, a másodikban még ennyi se. Nekünk három-négy lehetőségünk adódott kontrákból, többször csak a kapussal szemben voltunk már. Nagyon örülök, hogy az utolsó percben ki tudtuk harcolni a győzelmet. A csapatom most volt a legegységesebb a szezon során.

U17: Grosics Akadémia – Mercedes-KLC 1-0 - jegyzőkönyv

Pap Szabolcs: Sajnos pont nélkül maradtunk egy olyan meccsen, ahol lett volna esélyünk a pontszerzésre. Úgy érzem, hogy kishitűek voltunk, csak akkor kezdtünk el játszani, amikor már 1-0-ra vezetett a Grosics Akadémia. Az utolsó 20 percben már domináltunk, sorra rúgtuk a szögleteket, de sajnos eredménytelenül. A védekezésünk rendben volt, viszont nehezen mentünk át támadásba, illetve a középpályáról sem tudtuk most úgy segíteni a támadókat, ahogy eddig. Dolgozunk tovább, két hét múlva újabb "hatpontos" meccset játszunk a SZEOL ellen.

U15: Mercedes-KLC – Törökszentmiklós 2-4 - jegyzőkönyv

Márton Pál: Végig nagyon intenzív mérkőzést játszottunk, a kimondottan jó képességű játékosokból álló ellenfelünkkel. Ez a magas intenzitás részünkről még egyelőre több hibát eredményezett, elsősorban a helyzeteink kihasználásában, így sajnos jogosan maradtunk pont nélkül.

U14: Mercedes-KLC – Törökszentmiklós - jegyzőkönyv

Bende Csaba: Egy nagyon küzdelmes és hajtós meccset játszottunk, kimondottan jól futballozó ellenféllel szemben. A csapatom mindent megtett a győzelemért, egy kicsit hiányzott az ötletesebb támadójáték, az egyéni villanások. A tavalyi egymás elleni mérkőzésünkön úgy kaptunk ki, hogy az ellenfelünk maximálisan kihasználta a hazai pálya előnyét, mi ezt itthon most nagyon nem kaptuk meg.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu