Nagyot küzdött, de nem bírt a listavezetővel U17-es csapatunk

Az Eger elvitte a pontokat

A regionális kiemelt bajnokság keleti-csoportjában szereplő, ötödik helyen álló U17-es csapatunk azzal az Egerrel találkozott szombaton hazai pályán, amely 18 bajnokijából 15-öt megnyert kettő vereség és egy döntetlen mellett, ezzel vezeti a tabellát.

A találkozó nagy küzdelmet és végül egri sikert hozott. Bár nagyot harcoltak a mieink, a vendég együttes 3-0-ra nyerni tudott.   

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – A bajnokság első helyezett csapata látogatott hozzánk, így tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Ellenfelünk játékstílusa a sok ívelgetésre és a párharcokra épülő játéka nem feküdt nekünk. A mérkőzés elején a vendégek voltak fölényben, ami szögletekben, beadásokban mutatkozott meg leginkább. Sajnos az egyik ilyen beadás után kis szerencsével, de nem érdemtelenül sikerült is vezetést szereznie az egri csapatnak. A félidő második felében már nekünk is voltak helyzeteink, de vagy mi hibáztunk, vagy az ellenfél kapusa védett nagyot. A második játékrészben átvettük a kezdeményezést, több ziccert is sikerült kialakítani, ám sajnos az egyenlítés nem jött össze, hátul pedig egy érthetetlen hiba után újabb gólt kaptunk, ami el is döntötte a mérkőzést. A meccs végén egy egyéni fegyelmezetlenség után harmadszor is betaláltak az egriek, így 3-0-ra nyertek. Győzelmük megérdemelt, de a játék képe alapján a különbséget túlzónak érzem. Dolgozunk tovább, próbáljuk a következő hétre kijavítani a hibákat és eredményesebben játszani.

Mercedes KLC – Eger Labdarúgó Sport Kft. 0–3 (0–1)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 19. forduló
Kecskemét
2024. április 6.

A KLC összeállítása: Bogdán – Kothencz (Molnár 53.), Csikós, Barna, Kis – Losonczi (Tóthalmi 82.), Doktor, Ozsváth (Pusztai 82.) – Zábrádi (Terbe 77.), Nagy D., Nagy G. (Asztalos 53.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu