Magabiztos győzelmet aratott az U15-ös együttesünk

Ezzel fellépett az élre a tabellán

Újabb szomszédvári derbi várt U15-ös csapatunkra, amely a regionális bajnokság alsóházi rájátszásában szerepel. Ez volt a mieink második mérkőzése az alsóházban, az elsőt Tiszakécskén megnyertük.

Ellenfelünk a DAFC Szegedet és a Békéscsabát is legyőzte, így egyértelműen izgalmas rangadóra volt kilátás a veretlenek csatáján.

A találkozó küzdelmesen is kezdődött, voltak helyzetek itt is, ott is, ám végül a jobban játszó csapatunk magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott. Bende Csaba együttese annak ellenére, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, vezeti az alsóház tabelláját!

Bende Csaba vezetőedző érétkelése: – A mérkőzés elejétől fölényben játszottunk, de nem volt egyszerű feltörni az ellenfél védelmét. Az első félidőben több nagy helyzetet is kidolgoztunk, ám a vendégcsapat ellentámadásaiban is volt veszély. Sok labdát szereztünk már a középpályán, ami meghatározó volt. Egy átlövésből sikerült megszereznünk a vezetést, majd a második lőtt gólunk után bátrabbak lettünk és sikerült még magabiztosabbá tenni a győzelmünket. Gratulálok az egész csapatnak!

Mercedes KLC - Kiskunfélegyháza 4-0 (1-0)

MLSZ Regionális U15 Alap Délkeleti csoport Alsóház 3. forduló
Kecskemét
2024. április 6.

A KLC összeállítása: Dóri – Pálfy, Rafael, Bajnóczi (Horváth 67.), Arató, Tóth Sz. (Csordás 55.), Brútyó, Kothencz, Raskó, Szabó M., Rimóczi.

Gólszerzők: Bajnóczi Kristóf (25., 66.), Kothencz Előd András (64. – büntetőből), Szabó Márton Kristóf (79.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu