Gólgazdag meccset húzott be idegenben az U15

Szivák Péter 3, Szabó Márton 2, Horváth Zsombor 1 gólt lőtt

Bordányon, a DAFC Szeged otthonában lépett pályára az U15-ös csapatunk a regionális bajnokság alsóházi rájátszásának 4. fordulójában. A mieink hibátlan teljesítménnyel, a tabella éléről vágtak neki ennek az összecsapásnak, és ez a jó széria a meccsen is kitartott. Már a szünetben hárommal vezettünk, végül 6–2-re győztünk.

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – Nagy melegben és rossz minőségű pályán játszottunk, így nem volt egyszerű dolgunk. Több játékosom előző nap a megyei U16-os csapatot is segítette, ezért rotálnom kellett. Fontos volt, hogy a hirtelen jött melegben a második félidőre is legyen erő, ezért több játékos csak egy-egy félidőt kapott. Az első játékrészben mezőnyfölényben voltunk, de az eredményességünkhöz nagyon kellett Szivák Peti nagyszerű helyzetfelismerése és góljai. A fordulást követően a cserék után lendületben maradtunk és bár egyre több hibát elkövettünk védekezésben, elől viszont főleg Szabó Marci eredményes csatárjátéka miatt a különbséget növelni tudtuk. Több játékosom is átlag fölött teljesített, ezért a játékhoz és a győzelemhez is gratulálok a csapatomnak!

DAFC Szeged – Mercedes KLC 2–6 (0–3)

MLSZ Regionális U15 Alap Délkeleti csoport Alsóház 4. forduló
Bordány, DB Park
2024. április 14.

A KLC összeállítása: Dóri – Pálfy, Bajnóczi (Rafael 41.), Arató, Tóth Sz. (Raskó 41.), Brútyó, Kothencz, Szivák (Kovács K. 41.), Csordás (Horváth 49.), Szabó M., Rimóczi.

Gólszerzők: Győrfi Levente (43.), Koncz Máté (69.), ill. Szivák Péter (25., 31., 39.), Szabó Márton (47., 58.), Horváth Zsombor (57.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu