Az eddigi legjobb teljesítményüket nyújtották és magabiztosan győztek az U12-es fiúk

KLC – Dabas 5–0

Szokatlan időpontban, csütörtökön lépett pályára U12-es csapatunk a regionális bajnokságban. Az ellenfél hazai pályán a Dabas volt, amely előző négy bajnokijából hármat is megnyert. A mieink ezelőtt az alsóhában két győzelmet és két vereséget számláltak, így igazi ki-ki meccsre lehetett számítani.

Ezt viszont borította csapatunk, amely nagyszerű teljesítménnyel nagyon magabiztosan, 5–0-ra győzött.

Kovács András vezetőedző értékelése: – Előrehozott bajnoki mérkőzést játszottunk csütörtök este a bajnokság legfiatalabb, viszont meghatározó erőt képviselő csapata, a Dabas ellen. A bajnokság eddigi legjobb játékával megszereztük első hazai győzelmünket. Azonnal letámadtuk ellenfelünket, irányítottuk a játékot. A mérkőzés szinte teljes egészében a mi elképzelésünk teljesült. Nagyon sok labdaszerzésünk volt az ellenfél térfelén, amelyekből nagyarányban sikerült helyzeteket kidolgozni, és végre kihasználni. Labdatartásunk is az elmúlt időszakhoz képest legjobban működött, ha kellett, akkor a labdát kivettük a mezőnyből, kerestük az üres területet, és a támadási lehetőségeket. Az egész csapat nagyon jól játszott, volt több extra teljesítmény. A teljesség igény nélkül például szélső védőink, Kunos Benedek és Olajos Máté védő feladataik mellett a támadásokban is szerepet vállaltak. Ezúttal a csapat mozgatója Kelemen Kristóf volt, aki a labdaszerzései után kitűnően észrevette, hogy mikor kell szélességi vagy mélységi játékot játszani. Tatár Barnabás új szerepkörében gyorsan feltalálta magát, két góllal járult hozzá a szép győzelmünkhöz. Gratulálok minden játékosomnak! Ezzel a mutatott játékkal a gyerekek kinyitották a következő nagy cél kapuját, amelyre az van kiírva: ezt a jó játékot meg kell ismételni!       

Mercedes-Kecskeméti LC – Meton-FC Dabas SE 5–0

MLSZ regionális u12 alap közép A-csoport alsóház 5. forduló
2024. április 18., csütörtök
Kecskemét

A KLC összeállítása: Kovács L. – Solymosi, Olajos M., Kelemen, Kunos, Kovács B., Fazekas, Tatár, Keresztesi. Csere: Bence, Kovács K., Lévai, Cséplő.

Gólszerzők: Keresztesi Zoltán (9.), Tatár Barnabás (13., 30.), Cséplő Zétény (57.), Olajos Máté (77.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu