Lelkes játék jellemezte az U10-es leány csapatunk szentesi vendégeskedését

A regionális bajnokság 8. fordulójában

Szutor Sándor vezetőedző tanítványai négy mérkőzést játszottak az újabb forduló során. Megmérkőztek a Jánoshalmával, a Gyulával, a Szent Mihály, illetve a házigazda Szentes csapatával. Az első két meccsen döntetlent értünk el, az utolsó két találkozón azonban alulmaradtunk.   

Eredményeink:

KLC – Arany Bácska Jánoshalma 1–1
KLC – Gyulai Amazonok 1–1
KLC – Szent Mihály 1–3
KLC – Szentesi Kinizsi 0–2

Szutor Sándor edző értékelése: – Az U10-es regionális bajnokság 8. fordulóját Szentesen rendezték. Ismét négy mérkőzést játszottunk. Ezúttal két döntetlen mellett két vereség volt az eredményünk. Ezen a napon, a korábbi tornáktól eltérően, sok 1-1 elleni összecsapást vesztettünk el. Sőt, számos alkalommal a megnyert párharcok után sem tudtunk mit kezdeni a megszerzett labdákkal, gyakran nem tudtuk a támadásokat felépíteni. Az is szokatlan volt a játékunkban, hogy a „szabad” labdákért sem indultunk el, így ma kevés gólhelyzetet tudtunk kialakítani, ennek következtében kevés gólt is lőttünk. Az ellenfeleink jól használták ki az előttük adódott lehetőséget. Gratulálok a lányoknak a lelkes játékhoz!

Csapattagok: Dániel Petra (1 gól), Laki Hanna, Laki Zara, Skernyók Alíz (2 gól), Varga Zsófia, Fekete Zsófi Edit, Stix Laura Barbara, Szivák Ilona Angéla, Szőke Karolina

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu