A sereghajtó ellen szakíthatjuk meg negatív szériánkat

Vasárnap Bácsalmásra látogatunk

Az előző héten nem volt mérkőzésünk a bajnokságban, és a szünetet kihasználva gőzerővel készültünk arra, hogy e hét utolsó napján megtörjük rossz sorozatunkat. 2024-ben ugyanis még nem sikerült pontot szereznünk a bajnokságban, és jelenleg a 12. helyen állunk a tabellán, vasárnap viszont Bácsalmásra utazunk.

Az elmúlt hetekben sérülések és betegségek folyamatosan hátráltatták a munkánkat, most is lesznek hiányzóink, de a sereghajtó ellen joggal bízhatunk a jó eredményben. A Bácsalmás 20 forduló alatt 6 pontot szerzett, csupán egyszer – novemberben az SC Hírös-Ép ellen – győzött három döntetlen és 16 vereség mellett.

A két csapat szeptemberben játszott egymással utoljára, akkor hazai pályán 4–1-re nyertünk. A Kecel ellen aratott szintén 4–1-es győzelmünk mellett ez a legfényesebb sikerünk az idei szezonban. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk ismételni, egyértelműen az ellenfél kapuja előtt kell előrelépnünk, ugyanis hadilábon állunk a gólszerzéssel. Az előző öt fordulóban ez ugyanis nem jött össze. Bízunk benne, hogy ezt a szériát is meg tudjuk szakítani a vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő találkozón.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Egyik csapat sem lehet büszke az eddigi tavaszi eredményeire. Természetesen ilyenkor mindkét fél úgy látja, most lesz a legnagyobb lehetősége, hogy megtörje a negatív sorozatát. Mi is így gondolkozunk, és a felkészülést ennek rendeltük alá. Nagyon remélem, hogy nálunk lesz a momentum ezen a találkozón. Jól sikerült a felkészülésünk, de most is lesz hátráltató tényező, hiszen kulcsembereket kell nélkülöznünk. Kele Álmos továbbra is sérült, illetve az előző ütközet során két játékosunkat is elveszítettük, Balázs Emilre piros lapos eltiltás miatt nem számíthatunk, míg Szabó Szabolcs szintén megsérült, ami azért nagy érvvágás számunkra, mert benne láttuk azt a gólveszélyt, ami megtörhetné góltalanságunkat. Rajtuk kívül viszont mindenki egészséges, bevetésre kész és éhes a sikerre! Nyerni szeretnénk!

Bácsalmási PVSE – Kecskeméti LC

Vármegyei I., 22. forduló
Bácsalmás Sporttelep
2024. április 7., 16:30

  

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu