6 góllal vertük a Kalocsát!

A tavalyi bronzérmest fogadtuk szombaton a Széktói Stadionban, és Némedi Norbert együttese magabiztos játékkal, 6-0-ra nyerte az összecsapást.

KLC - Kalocsa

Az elejétől kezdve a kapujához szögeztük a vendégeket, és már a 2. percben sikerült megszerezni a vezetést. Molnár tekert középre, Toricska pedig másodjára vágta kapuba a lasztit. A folytatásban is maradt a kecskeméti fölény, szűk félóra elteltével Nádudvari talált közelről a kapuba egy szöglet után, majd Salami pillanatai következtek, aki kezdetben el volt átkozva a kapu előtt, végül Nádudvari beadása után csúsztatott a hálóba. A szünet előtt nem sokkal aztán Farkas adott jó passzt Molnárnak, aki kialakította a 4-0-os részeredményt.

A második játékrész kicsit döcögősebben indult, elég sok pontatlanság csúszott a kapu előtti játékba, Salami azonban így is eltalálta kétszer a kapufát. Kitartó passzolgatásunk és nyomásunk aztán újabb gólok formájában fizetődött ki, Salami előbb egy jó lefordulás után lőtte ki ballal a rövid alsót, majd Petrics távoli, kapusról kipattanó lövését, közelről pofozta be, mesterhármast elérve így. Az eredmény a hajrában már nem változott, csapatunk hatodik bajnoki mérkőzését is megnyerte.

Szerdán ismét itthon lépünk pályára, 15 órakor a Babócsát fogadjuk a kupában, majd vasárnap 16 órakor Soltvadkerten folytatjuk a bajnokságot.


Kecskeméti LC – Kalocsai FC 6-0 (4-0)

Megye I. 6. forduló, Széktói Stadion

KLC: Váczi – S. Juhász, Némedi (Hajnal 61.), Urbán, Farkas – Toricska, Nádudvari, Petrics, Molnár – Salami, Kitl (Parti 79.).

Kalocsa: Vimpek – Vass, Doblek, Böjtös, Szabó – Follárdt (Katona 61.), Kollár, Kiss (Zorván 46.), Balogh – Kohány B., Kohány G.

Gól: Toricska (2.), Nádudvari (26.), Salami (41., 77., 82.), Molnár (44.)

Sárga lap: Kohány B. (19.), Vass (80.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu