Mercedes-KLA: Gyürki és Balla a hét legjobbjai

A Mercedes-KLA U17 és U16 is gólzáporos meccset játszott hétvégén a Sopronnal, utóbbi korosztály örül ennek kevésbé. Akadtak azonban így is kitűnő teljesítmények, főleg a támadósorban.

Balla

Az U16-os csapat egy félidőt a mennyben, egyet a pokolban töltött, ha lehet ilyen erős kifejezéseket használni. Csima Gyula csapata szünetig 3-szor vette be a vendégek hálóját, ebből Gyürki Máté 2-vel vette ki a részét, de az utolsó 20 percben semmi sem akart összejönni a mieinknek – ellentétben a Sopronnal – így 3-3 lett a végeredmény. Gyürki teljesítménye így is megsüvegelendő, hiszen 3 forduló után 5 találatnál tart, amivel vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

Az U17 egyelőre szárnyal, Szabó Tiborék egyedüli hibátlan csapatként vezetik a bajnokságot, hétvégén 4-1-re nyertek. A Sopron meccs hőse Balla Szilárd (a képen) volt, aki mesterhármast rúgott, azok után, hogy az előző körben Vácon csereként lőtt győztes gólt. Ő is előkelő helyen áll 4 góljával a góllövőlistán, holtversenyben másik két játékossal vezet. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu